Премиерът на Обединеното кралство Борис Джонсън каза на министерските си, че хората се

...
Премиерът на Обединеното кралство Борис Джонсън каза на министерските си, че хората се
Коментари Харесай

Джонсън: Кралството се изправя на крака

Премиерът на Обединеното кралство Борис Джонсън каза на министерските си, че хората се връщат в офисите всеобщо, до момента в който депутатите се завръщат в парламента след лятната пауза, оповестява БиБиСи.

Той сподели, че макар че ще има " повече огнища " с ковид, той е " безусловно убеден ", че страната може да се справи с тях.

" Малко по малко, тази невероятна страна се изправя на крайници и се възвръща от тази рецесия, " сподели той.

Британското държавно управление ще започва медийна кампания тази седмица, за да призове хората да се върнат на работните си места, засилвайки апелите на премиера да върне стопанската система.

" Следващият стадий, който ще разгледаме, е конкретно насоките за това по какъв начин да се върнем към безвредна работа и чакаме да забележим това по-късно тази седмица ", сподели представителят на Джонсън, разяснявайки настоящата държавна акция за социална информация.

Икономическата продукция на Англия се сви с повече от 20% през интервала април-юни, повече от всички други огромни индустриализирани страни и нейното възобновяване е умерено.

Много икономисти се притесняват от внезапно повишаване на безработицата, защото държавното управление приключва схемата за задържане на работни места, която би трябвало да изтече до края на октомври.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР